Role

Role

Micro Brand je osnovan 1996. godine u Zurichu, Švicarska, a već od 2002. godine, Micro Brand započeo je razvoj svojih proizvoda na rolerima – Micro Skate. Fokusirajući se na najbolji kvalitet i veće inovacije, Micro Skates su se brzo proslavili u industriji rolanja.

Micro Skate je definiran svojom kvalitetom koja je proizvedena uz izvrsnu kontrolu kvaliteta i optimizaciju proizvoda.

Kao i mnogi vrhunski i poznati brendovi, Micro Skates kombinirali su svoj funkcionalni i estetski dizajn. Skup ciljeva je optimizirati vizualni dojam i iskustvo ugradnje proizvoda.

Uz saradnju naših vrhunskih klizača i inženjera u pronalasku proizvoda, Micro Skates je upotpunio profesionalne proizvodne linije kako bi služio svjetskom tržištu. Zahvaljujući timu koji ima više od 20 godina iskustva u razvoju proizvoda sa naučnim znanjem i ponašanjem, kompanija može nastaviti s tim ciljem.

Naše najbolje i trajne linije proizvoda izrađene su uz upotrebu visoko standardne opreme i uz korištenje modernih proizvodnih metoda. Tokom proizvodnje neprekidno se vrše ispitivanja online proizvodnje kako bi konačni proizvod bio savršen.

Osim stvaranja proizvoda, Micro Skates promovira sretnu i strastvenu sportsku atmosferu. Pustiti ljude da se zabave kad god se u životu rolaju.

Dok razvijamo Micro Skate i srodnu dodatnu opremu, imamo pet bitnih elemenata koje uvijek imamo na umu:

– U proizvodnji koristimo visokokvalitetne sirovine. Ovi materijali uključuju mekane dijelove, plastične i metalne dijelove. Odlučili smo da nikada ne koristimo reciklirani materijal jer to može smanjiti kvalitetu.

– Kompletne linije proizvoda su prešle međunarodne sigurnosne zahtjeve, na švicarski način, švicarski kvalitet!

– Stalno ulažemo i radimo na inovacijama proizvoda, kada kupujete Micro proizvode, dobijate jedinstveni proizvod i podržavate naše sportske izumitelje!

– Svi dizajni rolera imaju na umu ergonomičnost u skladu s međunarodnim standardima.

– Svi Micro Skates proizvodi stvoreni su da pruže udobnost i savršeno uklapanje.

Prikaži sve 4 rezultate

Poredaj po
Pogled:

Vaš nedavni pregled

Nemate nedavno pregledanih proizvoda