Srebrna voda

Srebrna voda

16.00 KM

Srebrna voda je proizvod potpuno neškodljiv, netoksičan i nealergijski. Sadrži jone srebra koji su najmoćniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Blagotvorno djeluje kod svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

SKU voda Kategorija Oznaka:

Opis proizvoda

Hiljadama godina prije nego što je stvoren prvi antibiotik, srebro je korišćeno kao jedino sredstvo u rješavanju brojnih zdravstvenih tegoba. Međutim, iako je napredak farmaceutske industrije bacilo ovaj element u zapećak, vremenom su istraživanja mnogih stručnjaka dokazala da ne postoji sredstvo u prirodi koji blagotvornije djeluje na zdravlje čovjeka od srebra.

Čovjek hranjive materije, a samim tim i srebro, unosi kroz hranu. Korišćenje vještačkih đubriva u poljoprivredi, koje je došlo sa modernizacijom društva, uništeno je čak 85% prirodnog izvora ovog minerala u zemljištu. Pošto ga u hrani koju čovjek koristi nema dovoljno, neophodno je da se ono naknadno unosi, pogotovo ukoliko se ishrana zasniva na biljkama uzgajanih korišćenjem vještačkog đubriva, što je danas najčešći slučaj. Ovako ljudski organizam ostaje bez dovoljne količine vitamina i minerala, koji bi inače prirodno trebalo da budu u tijelu.

Činjenica da domaće životinje, koje su ranije svoje obroke dobijale direktno sa pašnjaka, danas pored svakodnevne ishrane hormonskom hranom nikada ne ugledaju svjetlost dana, nam govori da sve češćom upotrebom takvih biljaka i životinja u našoj ishrani postepeno smanjujemo količinu srebra u organizmu i tako ga činimo slabijim.

Imuni sistem nam tako postaje ranjiviji i podložniji bolestima, te je zato srebro neophodno unositi u obliku koloidnog rastvora, jer tako direktno prodire u tkiva oraganizma

Vendor Information

  • Store Name: vitafon
  • Vendor: Vitafon doo
  • Address: Meše Selimovića 2
    Bijeljina
    Bijeljina
    76300
  • No ratings found yet!