HAPPY DAY

HAPPY DAY

18.00 KM

Prirodno rješenje za srećan i opušten dan

SKU HAPPY DAY Kategorija Oznaka:

Opis proizvoda

Happy Day – najpouzdanija anti-stres terapija

Prirodno rješenje za srećan i opušten dan

Happy Day kapsule su idealna antistres terapija za jačanje nerava, hronične nesanice i prekida u spavanju, grčenje mišića, tikove usled treme i stresa, stalne nervoze i uzrujanosti, lupanja srca i aritmije usled stresa, kao i učestalih glavobolja i migrena usled nerviranja.

Jedan od sastojaka Happy Day kapsula je 5-hidroksitriptofan (5-HTP), koji je u preparatu Happy day izolovan iz sjemena „afričkog grma” (Griffonia simplicifonia), biljke slične rogaču. U mozgu se 5-HTP pretvara u serotonin – monoamin neuro-transmiter, poznat kao „hormon sreće i zadovolјstva“. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita. Pored toga, ima uticaja i na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr, a kontrolisanje stresa i osećaja uznemirenosti je vrlo važno za održavanje celokupnog zdravlja.

Djelotvornost Happy Day kapsula ogleda se kroz njihovu dužu upotrebu, jer sastojci preparata djeluju polako, ali pouzdano, uspostavljajući pri tome idealan balans između tijela i duha. Podižu nivo serotonina (hormona sreće i zadovoljstva) i potkrepljuju normalnu funkciju nervnog sistema.

 • Doprinosi kompletnoj mentalnoj ravnoteži za OPUŠTEN I SREĆAN DAN.
 • Brzo podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora tokom dana.
 • Optimalni rezultati nastaju već nakon 7 dana redovne primene.

HAPPY DAY Povećava nivo „hormona sreće“ u mozgu i na taj način povoljno utiče na stanja povezana sa njegovim niskim nivoima, bez neželjenih efekata.

Vendor Information

 • Store Name: vitafon
 • Vendor: Vitafon doo
 • Address: Meše Selimovića 2
  Bijeljina
  Bijeljina
  76300
 • No ratings found yet!

Više proizvoda od ovoga prodavača

-20%
-20%
-25%
-19%

Air cleaner

13.00 KM 16.00 KM
Prodavač: vitafon